En innovativ och kreativ webbyrå

För att skapa kreativa och attraktiva produkter och tjänster krävs innovation och glädje. Vi är ett antal medarbetare som med glädje utför uppdrag åt våra kunder dagligen. Vi tror på en nära relation till dig som kund och har alltid löpande kontakt med våra kunder.

Vår affärsidé

Vår affärsidé är att vara och förbli en fullservicebyrå åt våra kunder. Vi utvecklar och säljer användarvänliga webbaserade system med kringliggande tjänster som reklam, layout och marknad.

Vår vision

Vi vill vara det självklara förstahandsvalet för leverans av e-handelslösningar. Detta blir vi genom att vi har all kompetens ”in house” och genom användarvänliga webbaserade system. Vi ska också bidra till en utveckling av kundens verksamhet.

Om oss

Företaget startades 2005 i Kristianstad under namnet C4Media. 2017 vi bytte namn till Exakta ES Sweden AB (Exakta Software) och flyttade kontoret till Bäckhagsvägen i Hässleholm där vi sitter tillsammans med Exakta Creative, tidigare AM-Tryck.

Exakta Software ingår i koncernen Exakta Group AB med huvudkontor i Malmö.

Exakta Group

Exakta Group är en av Sveriges ledande grafiska koncerner med verksamheter i Malmö, Borås, Hässleholm, Lidköping, Karlstad och Stockholm. Exakta Group har en omsättning om cirka 600 miljoner kronor och cirka 260 anställda.

Exakta erbjuder alla typer av kommunikationslösningar, konceptuella, digitala och tryckta. I Exakta-koncernen ingår förutom Exakta Software bolagen Exakta Print, Exakta Creative, Exakta Profile, Exakta Store och Exakta Foto.

Allmänna avtal

Övriga avtal

Vi hjälper dig gärna

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig.