Integrationer

Betalsätt och fraktsätt 

Vi erbjuder flera olika betalsätt och fraktsätt. Vi har säkra och trygga integrationer samt smidiga och effektiva lösningar.


Bild på dörrar till en butik med skylten

Betalsätt

Hur vill dina kunder betala?  

Hos oss har du möjlighet att erbjuda dina kunder effektiva och säkra betalningsmetoder. Du kan erbjuda faktura, delbetalning, kortbetalning, banköverföring, postförskott samt förskottsbetalning. Detta genom att använda något eller några av våra integrerade betallösningar.

Vid beställning av en e-butikslösning från oss får du välja fritt bland de betalsätt som ingår i ditt paket. 

Klarna Checkout

Bild på logotypen för Klarna

 

En bättre checkoutupplevelse kan öka ditt genomsnittliga ordervärde och även öka både konvertering och kundlojalitetsnivåer. Klarnas enkla, dynamiska lösning identifierar fler kunder och erbjuder de mest populära betalningsmetoderna på marknaden. 

Swish

Bild på logotypen för Swish

 

Sveriges mest omtyckta mobila betalsätt finns även tillgängligt för din e-butik. Använd Swish som betalsätt i din e-butik för en smidig mobil betalningslösning. 

Billmate

Billmate är en enkel betallösning som gör det möjligt för dig att ta betalt eller handla online eller i butik. Med Billmate kan dina kunder betala med faktura, Swish, kreditkort eller direkt via sin bank.

Svea

Bild på logotypen för SVEA

 

Sveas betallösningar gör det enkelt för dina kunder att handla och för dig att ta betalt. Du väljer själv vilka kanaler du vill ha betallösningar för. 

Payson

Bild på logotypen för Payson

 

Höj konverteringen och spara tid med den smidiga orderhanteringen. Dina kunder väljer enkelt bland betalsätten internetbank, kortbetalning, delbetalning och faktura - som nu kan betalas med Swish.

Paypal

Bild på logotypen för Paypal

 

Med en enda integrering kan du få betalt med PayPal, kredit- och betalkort etc. Erbjud en snabb kassaupplevelse för dina kunder och PayPals närvaro kan hjälpa till att öka konverteringen.

Fraktsätt

Vi erbjuder integrationer till fraktsystem!

Via vår e-butikslösning kan du alltid skapa obegränsat med fraktsätt och hantera frakten manuellt utanför systemet. Önskar du istället lite mer av en allt-i-ett-lösning, så erbjuder vi även integrationer till TA-system.

Unifaun

Med Unifaun slipper du problem med frakten!

Genom NXT kan du på ett smidigt sätt boka frakter för dina ordrar om du använder Unifaun. Använder du vår plockstation kan även fraktetiketter skrivas ut per automatik i samband med fraktbokning. Detta skapar ett friktionsfritt flöde för utleverans.

Unifaun är ett komplett, säkert, internetbaserat system för transportadministration som hanterar alla sändningar och transportörer på ett och samma ställe. Du får bland annat dina etiketter, frakthandlingar, tulldokument, sändningslistor och rapporter utskrivna.

Läs mer om Unifaun på deras hemsida www.unifaun.com


Bild på en tecknad lastbil med texten

Affärssytem 

Koppla din e-butik till ert affärssystem!

Genom att koppla din e-butik till ett affärssystem eller bokföringsprogram vinner du mycket. Du kan få ett samlat lagersaldo och synkroniserar beställningarna så att flödet i beställningsprocessen blir smidigare. Exempelvis så kan en beställning som görs genom NXT skickas vidare till ditt integrerade affärssystem. Denna process sker automatiskt och du slipper manuellt föra över information. Vi bestämmer tillsammans med dig vilka flöden som ska integreras och hur de ska fungera.


Bild på förloppet av affärssystem

Bild på logotypen för Fortnox

Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för företag, föreningar samt redovisnings- och revisionsbyråer. Fortnox affärsidé är att erbjuda ett brett sortiment av internetbaserade program som är enkla att lära sig och att använda, men som samtidigt är kraftfulla och funktionsrika för att möta de flesta behov och önskemål.

Bild på logotypen för Pyramid

Pyramid är ett komplett affärssystem för små och medelstora företag. Det är utvecklat för att passa många olika branschers behov och önskemål. Med bred funktionalitet och ett lättarbetat gränssnitt, utgör Pyramid en modern och flexibel lösning inom ekonomi, information och verksamhetsstöd.

Bild på logotypen för Visma

Visma är ett av Sveriges mest använda bokförings- och faktureringsprogram där man kan hantera sina fakturor och bokföring i ett och samma program. Visma SPCS är klientbaserat och körs lokalt på en dator. För att koppla in Visma krävs även en tredjeparts integration.

Bild på logotypen för Specter

Specter är ett internetbaserat affärssystem som synkroniseras 100% med c4Butik. I Specters system hanterar du effektivt leveranser, lagerhållning, returer och all administration. Specter har också en internetbaserad butikskassa för fysiska butiker. 

Bild på logotypen för Mamut

Mamut är en ledande leverantör av administrativa programlösningar samt internetbaserade tjänster till små och medelstora företag i Europa. Mamut erbjuder kompletta och användarvänliga lösningar inom bland annat ekonomi och redovisning. För att koppla in Mamut krävs även en tredjeparts integration.

Winbas

Winbas är ett system utvecklat för grossist/handel, entreprenad, bokning/uthyrning samt tillverkande företag. Genom att använda verktyg och komponenter från Microsoft har vi skapat ett gränslöst affärssystem både för dagens och morgondagens Windowsmiljö

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår