Fraktsätt

Vi erbjuder integrationer till fraktsystem

Via vår e-butikslösning kan ni alltid skapa obegränsat med fraktsätt och hantera frakten manuellt utanför systemet. Men önskar ni istället lite mer utav en allt-i-ett-lösning så erbjuder vi även integrationer till en del fraktsystem!

Unifaunkoppling (pacsoft)

 

- Med Unifaun slipper ni alla fraktproblem

Via vårt system exporterar ni ut de ordrar som ska skickas och importerar dom hos Unifaun. Unifaun tar då över och skickar sms till kunden när paketet är framme.

DHL Multishipping

 

- Memnon Apport är ett enkelt och effektivt transportadministrationssystem (TA)

Systemet är framtaget för att passa de flesta företag – från de allra minsta som skickar ett kolli då och då till de som skickar fler än tusen kolli om dagen.
 
Memnon Apport är ett enkelt och effektivt transportadministrationssystem (TA). Systemet är framtaget för att passa de flesta företag – från de allra minsta som skickar ett kolli då och då till de som skickar fler än tusen kolli om dagen. Faktum är att Memnon Apport är en så pass bra tjänst att alla de stora transportörerna erbjuder tjänsten mot sina kunder, men då under sitt eget varumärke.
 
Med vårt stora utbud av tillvalstjänster kan ni som kunder enkelt växa i tjänsten. Memnon Apport finns i tre olika grundpaket, Small, Medium och Large. Till varje paket kan dessutom olika tillvalstjänsterläggas till löpande om era behov förändras.

 

FÖRDELARNA MED MEMNON APPORT I KORTHET:

Kom igång snabbt - tack vare enkelt och tydligt gränssnitt
Spar tid - genom att använda förinställda favoritmallar
Flexibelt - med olika inställningar och tillval
Full kontroll - med överblick på alla transporter i samma system
Support - ingår alltid via telefon eller e-post

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår