E-handelslösningar

Med nästa generations e-handel kan hela flödet hanteras i ett system, från inköp och försäljning till lager och plock. Vår plattform är ett intelligent och kraftfullt e-handelssystem med funktioner som effektiviserar din tid. NXT skapar förutsättningarna till ökad försäljning och tillväxt för ditt företag.


Bild på en datorskärm med en varukorg, till vänster om skärmen finns en bild på dörrar till en affär och till höger finns tre personers siluetter

Design

 Template eller skräddarsydd design

Vi förstår att alla företag är olika och behöver olika delar av vårt system. Vi erbjuder både färdiga mallar och har även möjlighet att skräddarsy designen enligt dina önskemål och behov. Vill du ha en skräddarsydd sida som är unik för ditt företag så samarbetar vi med webbdesigners från vårt systerbolag Exakta Creative. Tillsammans tar vi sedan fram en design utifrån hur du vill ha det och vad som passar just ditt företag.

Responsiv webbdesign

För oss är det en självklarhet att hemsidor och e-handel ska fungera optimalt både på mobilen, surfplattan och datorn. Responsiv webbdesign låter layouten på hemsidan ändras beroende på skärmstorlek och skärmupplösning. Därmed ser sidan lika professionell ut oavsett vad besökaren använder sig av för enhet. 

Idag använder nästan 50% sig av mobil när de e-handlar vilket gör det ännu viktigare att ha en mobilanpassad hemsida. Vi på Exakta Software har full koll på responsiva layouter och kommer se till så att din e-handel ser bra ut i alla upplösningar och på alla plattformar.

Några funktioner inom B2B

Med vår plattform kan du växa tillsammans med din verksamhet. Vi har utvecklat funktioner som effektiviserar och förenklar ditt arbete inom B2B. NXT är ett lätthanterligt system som kan öka lönsamheten.

Prislistor

Med NXT kan du individualisera och hantera återförsäljare med olika prislistor och sortiment. NXT är anpassningsbart och har ett obegränsat antal prislistor

Kundspecifika rabatter

NXT låter dig även använda kundspecifika rabatter, vilket ger dig möjlighet att anpassa olika rabatter till olika kunder. Detta kan även göras i kombination med olika prislistor.

Begränsa sortiment per kund eller land

Om vissa varumärken eller varor inte får säljas till vissa länder eller kunder kan sortimentet begränsas utifrån hur läget ser ut för just ditt företag.

Stöd för flera valutor

NXT har stöd för flera olika valutor och kan därmed anpassas efter vilka valutor ditt företag använder sig av vid inköp och försäljning. 

Några funktioner inom B2C 

Med en professionell och inbjudande hemsida stannar kunderna kvar och med en effektiv logistik återkommer troligtvis dina kunder igen! Vi har utvecklat en snabb och smidig orderhantering samt en mycket effektiv returhantering för att förenkla och effektivisera arbetet. 

Kampanjer, rabatter, presentkort

NXT erbjuder dig kampanjhantering. Du kan välja mellan kampanj på hela sortimentet, en specifik vara eller varugrupp. Här får du möjlighet att ha en tidsinställd kampanj, visualisera den med etikett och välja mellan procentuellt eller fast summa. 

Du kan även locka kunder med hjälp av rabattkoder. Här kan du välja mellan procentuell rabatt eller fast summa men även fri frakt!

Säkra betalsätt

Är Klarna Checkout det mest attraktiva betalsättet hos era kunder? Vi använder oss av Klarna, Swish, Billmate, Svea och många fler.

B2B & B2C 

Säljer du både till återförsäljare och till slutkunder?  

Sälj till både företag och privatpersoner i samma system

I NXT kan du enkelt hantera båda delarna. Vi har integrerat betal- och fraktsätt anpassat till både konsument och till återförsäljare. Med en välutvecklad plockstation kan du på ett smidigt sätt hantera era ordrar.

Fullständig specifikation 

Nyfiken på att läsa mer om vad vi erbjuder? En full specifikation hittar du på nxte.se

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår