Sälj på nätet

E-handels­plattform NXT

Vår e-handelsplattform NXT, ”NeXT Generation”, är ett kraftfullt e-handelssystem som erbjuder en rad avancerade funktioner och verktyg som hjälper dig att maximera försäljningen. Med NXT kan hela flödet hanteras i ett system, från inköp och försäljning till lager och plock.

Vägen till lönsamhet

Med vår användarvänliga adminportal kan du enkelt hantera produkter, inventering, prissättning och kampanjhantering. Vi erbjuder också flera integrationsmöjligheter för att koppla NXT-butiken med andra system och plattformar som exempelvis olika betalsätt, fraktsätt och försäljningskanaler som Google Shopping, Prisjakt m.fl.

Med NXT får du möjlighet att skapa en helt unik och anpassad webbutik. Du kan antingen välja mellan en mängd olika designmallar som vi anpassar efter dina önskemål och varumärkesidentitet, eller så tar vi fram en helt skräddarsydd design åt dig.

E-handel
E-handel

B2B, B2C eller till båda?

Vad ingår?

Vår plattform NXT erbjuder ett brett utbud av tjänster och funktioner. Alla behöver inte allt därför erbjuder vi olika paket. Välj det som passar just dig. Se vårt kompletta utbud!

Pålitliga samarbetspartners

Med ett anpassningsbart e-handelssystem kan vi integrera de alternativ som du använder. Vi vill att NXT ska passa just din verksamhet och därför har vi gjort det möjligt att integrera externa tjänster för att du på bästa sätt ska trivas med vår lösning. Läs mer om de integrationer som finns idag.

”Den personliga servicen lokalt är viktig för oss, dessutom att få kompetensen på köpet gör samarbetet perfekt 👍”

Sofia

Gittes Stuvkälla AB