Nu är det dags att uppgradera ditt e-handelssystem

Nu är det dags att uppgradera ditt e-handelssystem

Erbjudande

Har ditt företag svårt att hålla jämna steg med den snabbt föränderliga e-handelsbranschen? Känner du att ditt nuvarande e-handelssystem hindrar tillväxten och begränsar din potential? Då är det hög tid att ta steget och uppgradera ditt e-handelssystem!

Vi vet att det kan vara skrämmande att tänka på en systemuppgradering, men vi vill försäkra dig om att det är en investering som kommer att löna sig på sikt. Genom att uppgradera ditt e-handelssystem kan du dra nytta av alla de senaste funktionerna och verktygen som branschen har att erbjuda, och på så sätt möta dina kunders förväntningar på en modern och smidig shoppingupplevelse.

När du uppgraderar till NXT får du

 1. En mer responsiv och användarvänlig webbutik: Genom att byta till ett nytt e-handelssystem kan du säkerställa att din webbutik fungerar sömlöst på alla enheter och ger dina kunder en enkel och intuitiv köpupplevelse.
 2. Utökat sortiment och produktfunktioner: Med det senaste e-handelssystemet kan du enkelt hantera en större produktkatalog och erbjuda ett bredare utbud av produkter till dina kunder. Dessutom kan du utnyttja avancerade funktioner som produktpersonalisering och produktrekommendationer för att öka försäljningen.
 3. Smidig integrering med andra system: Genom att uppgradera ditt e-handelssystem kan du säkerställa smidig integration med andra affärssystem, såsom CRM och lagerhantering. Detta möjliggör automatiserade processer och en effektivare orderhantering.
 4. Förbättrade analysverktyg: Med det senaste e-handelssystemet får du tillgång till avancerade analysverktyg som hjälper dig att få insikter om dina kunders beteende och köppreferenser. Dessa insikter kan användas för att optimera din marknadsföringsstrategi och ta datadrivna beslut.
 5. Ett säkert betalningssystem: Genom att uppgradera ditt e-handelssystem kan du erbjuda dina kunder en säker betalningsprocess. Det senaste e-handelssystemet har inbyggda säkerhetsåtgärder och är uppdaterad med de senaste betalningsteknikerna för att skydda både dig och dina kunder.

NXT – En SaaS plattform

Det finns flera skäl till att uppgradera till en SaaS-plattform:

 1. Kostnadsbesparingar: Att använda en SaaS-plattform kan vara kostnadseffektivt eftersom man bara betalar för den användning man behöver, istället för att behöva köpa och underhålla hårdvara och programvara själv. Dessutom slipper man kostnader för licenser och uppgraderingar.
 2. Skalbarhet: SaaS-plattformar är oftast mycket skalbara och kan enkelt anpassas efter företagets behov. Man kan lägga till eller ta bort användare och funktioner snabbt och enkelt utan att behöva investera i ny utrustning.
 3. Möjlighet till samarbete: SaaS-plattformar erbjuder oftast integrerade samarbetsverktyg och funktioner, vilket gör det enkelt för team att samarbeta och dela information. Detta kan öka effektiviteten och produktiviteten inom företaget.
 4. Uppdateringar och underhåll: En SaaS-plattform tar hand om alla nödvändiga uppdateringar och underhåll av programvaran. Det innebär att man alltid har tillgång till den senaste versionen av programvaran utan att behöva lägga tid och resurser på att genomföra uppdateringar manuellt.
 5. Tillgänglighet: En SaaS-plattform kan vanligtvis nås från vilken enhet som helst med internetanslutning, vilket innebär att man kan arbeta var som helst och när som helst. Detta kan vara speciellt praktiskt för företag med fjärrarbetare eller anställda som är ofta på resande fot.
 6. Support och säkerhet: SaaS-plattformar erbjuder vanligtvis teknisk support och har höga säkerhetsstandarder på plats för att säkerställa att företagets data är skyddad mot obehörig åtkomst eller dataförlust.

Sammanfattningsvis kan en uppgradering till en SaaS-plattform erbjuda kostnadsbesparingar, ökad skalbarhet, möjlighet till samarbete, enkel uppdatering och underhåll, bättre tillgänglighet och förbättrad support och säkerhet.


SEO-Optimering

Vill du synas högst upp på sökresultatsidorna och få fler besökare till din hemsida? Då behöver du SEO – sökmotoroptimering.

SEO är en strategi som hjälper dig att ranka högre på sökmotorer som Google. Genom att optimera din webbplats för specifika nyckelord och förbättra dess struktur och innehåll, kan du öka din synlighet och locka fler potentiella kunder till din sida.

Vår samarbetspartner WebDivision har ett team av SEO-experter som hjälper dig att nå toppresultat på sökmotorer och maximera din webbplats’ potential. De utför en grundlig analys av din webbplats, konkurrenterna och din målgrupp för att utforma en skräddarsydd SEO-strategi.

Vi arbetar med både on-page och off-page SEO. Det innebär att vi optimerar din webbplatsens kod, struktur och innehåll, samtidigt som vi skapar högkvalitativa länkar och innehåll för att förbättra din auktoritet och relevans i sökmotorernas ögon.

Med vår SEO-tjänst kan du förvänta dig en ökning av organisk trafik till din webbplats, bättre synlighet för relevanta nyckelord och en ökning av konverteringar. Vi övervakar och rapporterar regelbundet dina resultat så att du kan se hur din webbplats presterar och vilken avkastning du får på din investering.

SEO är viktigt av flera anledningar

 1. Ökad synlighet: Genom att använda SEO-tekniker och optimera din webbplats för sökmotorer kan du öka din synlighet i sökresultaten. Detta gör det mer sannolikt att användare hittar din webbplats när de söker efter relevanta termer eller fraser.
 2. Skalbarhet: SaaS-plattformar är oftast mycket skalbara och kan enkelt anpassas efter företagets behov. Man kan lägga till eller ta bort användare och funktioner snabbt och enkelt utan att behöva investera i ny utrustning.
 3. Ökad trafik: Genom att rangordna högre i sökresultaten kan du locka mer organisk trafik till din webbplats. Eftersom användare som söker efter specifika termer eller fraser har en större sannolikhet att vara intresserade av dina produkter eller tjänster, kan SEO hjälpa till att locka relevanta besökare till din webbplats.
 4. Minskade reklamkostnader: Genom att investera i SEO kan du minska dina reklamkostnader på lång sikt. Medan betald annonsering kan ge snabba resultat, kan SEO hjälpa till att generera organisk trafik över tiden utan att du behöver spendera pengar på annonser.
 5. Bättre användarupplevelse: SEO handlar inte bara om att optimera för sökmotorer, det handlar också om att förbättra användarupplevelsen på din webbplats. Genom att optimera laddningstiden, användarvänligheten och navigeringen på din webbplats kan du skapa en bättre användarupplevelse som i sin tur kan leda till ökad konvertering och lojalitet.
 6. Konkurrensfördel: I dagens digitala landskap är SEO en nödvändighet för att konkurrera online. Om dina konkurrenter har en stark SEO-strategi kan de rangordna högre i sökresultaten och dra till sig mer trafik och kunder. Genom att investera i SEO kan du öka dina chanser att vara konkurrenskraftig och synas bland din målgrupp.
SEO-paket
BasPro

Analys & förstudie

Sökordsanalys & webbplatsanalys
Länkanalys & konkurrentanalys
Sökmotoroptimering
Teknisk SEO-optimering
Innehållsoptimering & åtgärdsförslag
Länkstrategi & offpageoptimering
Optimering av antal målsidor & utvalda fokusord2 sidor & 4 fokusord5 sidor & 10-15 fokusord
Geografiskt fokus1 ort1 storstad alt. 3 orter
Uppföljning & målspårning
Uppsättning av analysverktyg & målspårning
Ranking & trafikbevakning
Månadsrapporter & kundportal

Online betalningstjänst

Det är viktigt för dig som företagare att välja rätt online betalningstjänst till sin verksamhet av flera skäl:

 1. Kundnöjdhet: Kundnöjdhet: Genom att erbjuda en smidig och säker online betalningstjänst kan företaget skapa en positiv upplevelse för sina kunder. Det kan bidra till att öka kundnöjdheten och stärka företagets rykte.
 2. Ökad försäljning: En lättanvänd online betalningstjänst kan minska avbrotten i köpprocessen och öka konverteringsgraden. Det kan underlätta för kunderna att genomföra sina köp och uppmuntra till fler avslutade affärer.
 3. Säkerhet: En pålitlig online betalningstjänst erbjuder säkra transaktioner och skyddar både företaget och dess kunder från bedrägerier och dataintrång. Det är viktigt att välja en betalningstjänst som uppfyller de säkerhetskrav som krävs för att skydda känslig information.
 4. Flexibilitet: Det är viktigt att välja en online betalningstjänst som erbjuder olika betalningsalternativ för att möta kundernas behov. Det kan inkludera kreditkort, banköverföringar, mobila plånböcker och andra populära betalningsmetoder.
 5. Enkel bokföring: Genom att integrera rätt online betalningstjänst med företagets bokföringssystem kan företagaren effektivisera bokföringen och spara tid. Det kan också underlätta hanteringen av fakturering och redovisning.
 6. Kundsupport: En bra online betalningstjänst erbjuder också en pålitlig kundsupporttjänst som kan bistå både företagare och deras kunder vid eventuella problem eller frågor. Det är viktigt att kunna få snabb hjälp och support när det behövs.

Sammanfattningsvis är valet av rätt online betalningstjänst viktigt för företagare eftersom det kan påverka kundnöjdhet, försäljning, säkerhet, flexibilitet, bokföring och kundsupport. Genom att välja en pålitlig och välfungerande betalningstjänst från vår samarbetspartner Qvickly kan du skapa en positiv och smidig köpupplevelse för dina kunder, samtidigt som du skyddar sig själva och dina kunder från risker och bedrägerier.Ett komplett erbjudande

Vår e-handelsplattform är designad för att ge dig alla verktyg och funktioner du behöver för att lyckas med din online affär. Vi har skapat en heltäckande lösning som inkluderar SEO-optimering samt smidig betalningsintegration tillsammans med Qvickly och WebDivision.

Samtidigt som du uppgraderar ditt e-handelssystem får du också möjlighet att fräscha upp utseendet på din nuvarande hemsida med ett av våra nya teman helt gratis.

NXT-paket Lite

Startavgift Ordinarie pris: 35 000 kr Kampanjpris: 25 000 kr

Månadskostnad 2 495 kr

NXT-paket Premium

Startavgift Ordinarie pris: 35 000 kr Kampanjpris: 25 000 kr

Månadskostnad Ordinarie pris: ca 7 000 kr Kampanjpris: 4 995 kr

Inkluderar även integration till Fortnox


Onlinebetalning Qvickly

Ordinarie pris: 2,79 % + 2,79 kr Kampanjpris: 1,90 % + 1,90 kr per transaktion

SEO av WebDivision

Baspaket Ordinarie pris: 2 900 kr Kampanjpris: 2 229 kr Gratis SEO-analys

Propaket Ordinarie pris: 4 900 kr Kampanjpris: 3 900 kr Gratis SEO-analys


Slösa inte mer tid och missa inte möjligheten att ta din e-handelsaffär till nästa nivå. Kontakta oss redan idag och boka in ett möte för att få veta mer om hur vår systemuppgradering kan gynna ditt företag och öka din konkurrenskraft på marknaden. Tillsammans kan vi bygga en framgångsrik och lönsam e-handelsverksamhet!

Kontakta Miro på 040-43 74 44 eller miro.novosel@exakta.se