Trevlig sommar!

05 juli 2021 | Exakta Software

Trevlig sommar!

Trevlig sommar

Än en gång står sommaren för dörren! Samarbetspartners, konkurrenter, vänner och inte minst våra fantastiska kunder: Tack för den härliga, men lite annorlunda starten på 2021. Nu ser vi fram emot en rolig och spännande höst!

Vi har begränsade öppettider under sommaren och vår telefonväxel är stängd under veckorna 28-32. Vi hänvisar er att i stället mejla oss på support@exaktasoftware.se(Ni som har vårt jouravtal når oss på journumret. Läs mer här om ni också vill skaffa jouravtal.) Svar på de vanligaste frågorna finner ni på support.exaktasoftware.se.

Varma sommarhälsningar från
Magnus, Erik, Linnéa, Ida, Marie, Albert, Tobias, Viktor, Benjamin & Ice

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår