Erbjudande för er med C4Butik

02 juli 2020 | E-butik

Erbjudande för er med C4Butik

Fr.o.m. 20200701 ingår inte längre fri support för er som använder vår C4Butik. Den avgift ni betalar idag täcker kostnaden för webbhotellet, alltså själva serverplatsen där e-butiken ligger online på internet.

Tecknar ni supportavtal så har ni också möjlighet att lägga till ett jouravtal som ger er tillgång till support fler timmar på dygnet samt helger. Tecknar ni inte supportavtal före 20200701 kommer ni fortfarande ha tillgång till vår support fast då mot betalning vid varje tillfälle. För detaljer, se nedan.

 1. Supportavtal

  • Fri support via telefon 044-32 01 10 eller e-post support@exaktasoftware.se under kontorstid
  • Fjärrhjälp, fri onlinesupport (vi kopplar ihop datorerna)
  • Högre prioritet än kunder som inte väljer att ha avtal
  • Reducerad timtaxa på 950 kr/h för programmering eller annat arbete utvecklarna utför i er e-butik

Vad ingår?
​Det som ingår i ett supportavtal är att ni kan ringa och mejla och ställa frågor om e-butiken så som till exempel artiklar, bilder, frakt, betalning, ordrar, etc.​​ Vi guidar er även hur ni exempelvis skapar undersidor och laddar upp bilder och pdf:er. Ni kan även ställa frågor hur ni lägger upp nya e-postkonton via cPanelen och var ni hittar inställningar för inkommande och utgående servrar. Är något svårt att förklara kan vi koppla ihop oss och visa via delad skärm. 

Vad kostar det?
599:-/månad  

Vill ni teckna supportavtal?
Kontakta oss på 044-32 01 10 eller support@exaktasoftware.se

Vad ingår inte i supportavtalet?
Samtal av utbildningskaraktär anses inte vara support. Ni är då istället välkomna att boka en utbildning på distans eller på plats hos oss. Då får ni en unik, kundanpassad utbildning där vi endast arbetar med er e-butik. Kontakta oss för offert. Support som kräver programmering och nyutveckling omfattas ej av supportavtalet. Installation och köp av moduler ingår inte i supportens åtagande. Anpassningar, konfiguration, inlägg av script eller övrig programmering ingår inte. Installation av e-postkonto i era lokala e-postklienter ingår inte heller.

 

2. Inget supportavtal

Vi hjälper er självklart gärna ändå om ni ringer eller mejlar. Dock tar vi betalt för varje påbörjad timme á 1200 kr/h.
Ni kan själv söka svar på de vanligaste frågorna via support.exaktasoftware.se

 

Support


Uppgradera till NXT

Vi vill även passa på att berätta om vårt nya e-handelssystem: NXT. Med nästa generations e-handel kan hela flödet hanteras i ett system, från inköp och försäljning till lager och plock. Vår nya plattform är ett kraftfullt e-handelssystem med funktioner som effektiviserar er tid. NXT skapar förutsättningarna till ökad försäljning och tillväxt för ert företag!

Vill ni veta mer?

Kontakta Magnus Sahlén eller Erik Berg på 044-777 73 17 för mer information eller besök www.nxte.se.

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår