Vi hälsar vår nya VD välkommen

24 juni 2020 | Exakta Software

Vi hälsar vår nya VD välkommen

Från 1 april tog jag över som VD för Exakta Software och Exakta Creative. Jag vill tacka alla er som hjälpt mig bli den bästa versionen av mig själv. Familj, vänner, kollegor, chefer, kunder, partners och leverantörer. All insikt och erfarenhet ni bjudit på genom åren har gjort mig redo för nästa steg i karriären. Jag är väldigt glad att möjligheten till vidareutveckling finns inom koncernen, ett extra stort tack till Håkan Larsson och Patrick Andersson som tror på mig och ger mig denna möjlighet.

Ni når mig på +46 701 60 60 28, magnus.sahlen@exakta.se eller på kontoren i Hässleholm och Malmö!

Hälsningar
Magnus Sahlén

 

Magnus

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår