En händelserik vår

16 juni 2020 | Exakta Software

En händelserik vår

Jobba hemma

Våren 2020 kommer vara en vår vi sent kommer att glömma. Under mars ”flyttade” vi hem våra kontor. Alla på Software har hemmiljöer där vi har förutsättningarna för att fortsätta bedriva vår verksamhet och på så sätt följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och hjälpas åt att försöka undvika att sprida smitta. 

Med telefonmöten och videokonferenser har vi kunnat hålla kontakt med både kunder och varandra. Nu börjar vissa sakta återvända till kontoret, där vi sitter utspridda och håller distans till varandra. Vi följer fortfarande Folkhälsomyndighetens rekommendationer noggrant. 

Det är inte säkert att någon finns på plats varje dag, så boka alltid möten om ni vill komma i kontakt med oss. 

Trots högt tryck i produktionen har vi försökt att inte tappa farten. Vårt allra största fokus just nu är att leverera vårt nya e-handelssystem NXT till både gamla och nya kunder. Dock bygger vi fortfarande hemsidor i vårt CMS och vi började året med att publicera ett antal hemsidor till några lokala företag/föreningar i Hässleholm och Kristianstad. 

Besök dem gärna på

bilcentrumgruppen.se

goingebil.se

kristianstadflickorna.se

halsooasen.se

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår