Echo webbutvecklare

11 december 2013 | Lediga tjänster

Echo webbutvecklare

Vi ska leverera morgondagens e-handel. Och det vill vi göra tillsammans med dig. Vill du hänga med? Fortsätt läs och se om du passar oss. 

Om C4media

C4media grundades år 2005 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av e-handelslösningar. Även om vi varit med "länge" så tror vi att e-handeln bara börjat. Vårt nya uppdrag är därför väldigt enkelt. Vi ska leverera morgondagens e-handel. Och det vill vi göra tillsammans med dig. Vill du hänga med? Fortsätt läs och se om du passar oss. 

Arbetsplats

Du kommer sitta tillsammans med 10 stycken medarbetare i nyrenoverade lokaler mitt i centrala Kristianstad med gångavstånd till tågstationen. 

Arbetsbeskrivning

För att du ska trivas hos oss måste du vara självgående, kreativ och ta egna initiativ. Du får uppdrag som bara du kan lösa! Du brinner för systemutveckling och vill vara med att utveckla framtidens e-handel. Du har en osläckbar törst för kunskap och du suger åt dig information som en badsvamp suger åt sig vatten. Därför håller du dig i framkant av nya trender och teknologier. Som utvecklare kommer du att få ett helhetsansvar från planering av systemdesign till slutleverans för den funktionalitet du utvecklar.

Ett urval av dina arbetsuppgifter:
Övergripande ansvar för utvecklingen av vårt e-handelssystem
Regelbunden utveckling av nya funktioner
Hålla dig uppdaterad inom ny teknik för att möta våra kunders behov
Projektledning, Estimeringar av interna projekt
Kompetenskrav

Du har ett par års erfarenhet av systemutveckling på arbetsplats eller på fritiden. Du vill avancera från din nuvarande position, få mer ansvar och arbeta med engagerade kollegor.Som systemutvecklare finner du det naturligt att arbeta enligt principerna för IoC (Inversion of Control) och DbC (Design by Contract) och du dokumenterar ditt arbete noggrant. Du har lätt att lära dig nya system och förstår avancerade koncept med lätthet, du är bra på att ge och ta konstruktiv kritik. 

För att söka denna tjänst behärskar du följande:
PHP (MVC )/ MYSQL
JavaScript / AJAX / jQueryXHTML / CSS
Webbstandarder (W3C)
Svenska, engelska i tal och skrift

Vi tror på dig, och vi vill utvecklas tillsammans med dig. Känner du igen dig? Skicka din ansökan till jobs[at]c4media.se. Gärna med lite exempelkod.

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår