Codesnstuff nomineras spelbutik

26 november 2013 | Kundcase

Codesnstuff nomineras spelbutik

Det är med stor glädje som vi fick reda på att en av våra nya kunder (codesnstuff) nominerats till årets spel-, bok & filmbutik 2013 av prisjakt. Inte nog med det så nomiderdes codesnstuff även till årets nykomling av prisjakt

Codesnstuff kontaktade oss i början av 2013 och ville att vi skulle bygga en digital e-butik där kunderna fick en kod/spel direkt efter betalningen mottagits. Vi automatiserade flödet vilket gör att codesnstuffs kunder får sin produkt snabbt, snabbare än vad kunderna själva trott. Codesnstuffs grundare har med nogranhet och högra krav skapat ett köpupplevelse till sina kunder som gör att dom idag har nominerats till årets spelbuitk och årets nykomling. Ingen annan på prisjakt har nominerats inom två kategorier under 2013.  

Prisjakt skriver:
Codesnstuff är nya men har redan samlat på sig ett gäng nöjda kunder. Leveranserna går bokstavligen blixtsnabbt då de levererar digitalt. 

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår