Responsiv design till Wikan Personal

11 september 2013 | c4media

Responsiv design till Wikan Personal

Vårt samarbete med Wikan Personal AB startade redan 2011 när Wikan Personal grundades. Vårt uppdrag var tydligt, vi skulle ta fram en logotyp och en hemsida åt det nya företaget. Men redan efter några veckor började nya uppdrag trilla in och dom växte snabbt. Dom nya uppdragen bestod av annonser, visitkort, broschyrer m.m. Idag, tre år senare tar vi fram en ny hemsida med en responsiv design åt samma företag. Wikan Personal slutar aldrig att utvecklas och är idag flera 100 anställda. Vi är glada att få samarbeta med ett bolag som Wikan Personal, deras krav och framåt anda tvingar oss till en fin utveckling. 

Vi på c4:a vill önska er lycka till med er nya hemsida. 

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår