Öka din försäljning med Certifierad E-handel

20 september 2012 | Erbjudande

Öka din försäljning med Certifierad E-handel

Öka din e-handels och företags kundförtroende med krav och informationsmärket Certifierad E-handel som intygar seriositet från tredje part. Certifieringen sker enligt regler och efter krav framtagna av organisationen Rådet för E-handelscertifiering i Sverige. Den vanligaste anledningen till ett avbrutet köp är att kunden är osäker på vem de handlar med. Vem ligger bakom siten? Är de seriösa? Handskas de med mina personuppgifter på ett korrekt sätt? Finns det någon att kontakta om något händer? osv...

Då kunder klickar på Certifierad E-handel symbolen i din webshop kan kunden se en checklista med information verifierad av Bit Security och Rådet för E-handelscertifiering i Sverige.

Prova gratis

Se resultatet själv! Prova riskfritt. Om du anser att certifieringen inte gynnar era affärer kan du säga upp er när som helst under första månaden utan att det innebär någon kostnad. Betala bara om du är nöjd!

Läs mer och ansök här.

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår