Skicka en nalle med facebook

08 februari 2012 | Information

Skicka en nalle med facebook

Vi har länge samarbetat med nallebudet.se där vi ständigt leverar nya funktioner, Hanne som är grundare till nallebudet har tillsammans med sitt utvecklings team plockat fram en helt ny idé på hur dom ska kunna sälja fler nallar. Efter att ha tittat igenom dom tekniska förutsättningarna sparkade vi igång produktionen som nu är klar. Nästa steg blir att leverera samma idé nallebudet franchistagare. 

Se gärna arikeln som teknikfreak skriver:
http://www.teknikfreak.se/TeknikNyheter/30763/Ny_tjanst_for_att_enklare_uppvakta_en_van.aspx?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår