Affärssystem

Koppla er e-butik till ert affärssystem

Genom att koppla er e-butik till ett affärssystem eller bokföringsprogram vinner ni mycket. Ni har ett samlat lagersaldo och ni synkroniserar era beställningar så att flödet i er beställningsprocess blir smidigare.

Specter är ett internetbaserat affärssystem som synkroniseras 100% med c4Butik. I Specters system hanterar ni effektivt leveranser, lagerhållning, returer och all administration. Specter har också en internetbaserad butikskassa för fysiska butiker. Specters system fungerar både på PC och Mac. 

 

Läs mer om Specter  Kontakta oss för mer information

Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för företag, föreningar samt redovisnings- och revisionsbyråer. Fortnox affärsidé är att erbjuda ett brett sortiment av internetbaserade program som är enkla att lära sig och att använda, men som ändå är kraftfulla och funktionsrika för att möta de flesta behov och önskemål.

 

Läs mer om Fortnox  Kontakta oss för mer information

Ett av Sveriges mest använda bokförings- och faktureringsprogram där man kan hantera sina fakturor och bokföring i ett och samma program. Visma SPCS är klientbaserat och körs lokalt på en dator. För att koppla in Visma krävs även en tredjeparts integration.

 

Läs mer om Visma  Kontakta oss för mer information

Mamut grundades 1994 och är en ledande leverantör av administrativa programlösningar samt internetbaserade tjänster till små och medelstora företag i Europa. Mamut erbjuder kompletta och användarvänliga lösningar till marknadens bästa priser i förhållande till prestanda med integrerade lösningar för ekonomistyrning/redovisning, säljstöd, kund- och kontaktuppföljning (CRM), inköp/logistik, lön/personal, projektstyrning, e-handel, domäner, e-post och webbhotell. För att koppla in Mamut krävs även en tredjeparts integration.

 

Läs mer om Mamut  Kontakta oss för mer information

Ett affärssystem för verklighet och visionPyramid är ett komplett affärssystem för små och medelstora företag.

Det är utvecklat för att passa många olika branschers behov och önskemål. Med bred funktionalitet och ett lättarbetat gränssnitt, utgör Pyramid en modern och flexibel lösning inom ekonomi, information och verksamhetsstöd.

 

Läs mer om Pyramid  Kontakta oss för mer information

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår