E-handelslösningar

Skräddarsydd, intelligent e-handel

- Vi är mer än bara en leverantör

Vi tror att lära känna kunden är det viktigaste. När vi vet hur ni vill ha det kan vi hjälpa er att sluta hela cirkeln. Som en komplett webbbyrå kan vi leverera allt ifrån systemet till hur ni ska paketera och skicka era produkter till kund. Vi är inte bara en leverantör, vi är flera stycken. Om ni vill!

Bred Funktionalitet

Med 15 år i branschen har vi byggt på oss mycket kunskap och många funktioner. Det ger er möjlighet att växa utan höga kostnader.

E-butik med månadskostnad

Vår tidigare lösning C4Butik sålde vi till en engångskostnad. För att bättre kunna följa marknadens krav och hela tiden förse er som kunder med den senaste tekniken, säljer vi vår nya plattform NXT med en månadskostnad.  

B2B, B2C e-handel eller till båda?

Med vårt system kan ni både sälja till slutkunder eller återförsäljare. Där finns flera tillvägagångssätt och vi kan lösa samtliga.

Öka er försäljning

Är ni en grossist idag, men funderar på att sälja till slutkund? Vi har lösningen. 

Prislistor

Med vårt system kan ni skapa flera olika prislistor och knyta dom till kundtyper eller en specifik kund.

Vill ni nå era kunder via mobilen och surfplattor?

Enkelt, vi har den kompetensen som krävs för att förvandla er e-butik så den fungerar och ser bra ut i alla upplösningar och plattformar.

Öka konverteringen

Så som statistiken lyder, så ökar ni er konvertering genom att vara tillgänglig i alla forum. Det är precis lika viktigt som att ha flera betalsätt och fraktsätt.

Visste ni att fler än 50% handlar via mobilen?

Detta innebär att det är viktigare än någonsin att ha en mobilanpassning, en s.k. responsive design. Har ni råd att vänta?

Multishop

- Alla vill ha en e-butik som syns i sökmotorerna

Många e-handlare specialiserar sig på ett specifikt produktsortiment, med en multishopslösning kan ni vara specifika i flera brancher. Genom att ni administrerar allt i samma e-butik/backoffice slipper ni dubbelarbetet. Ni får in samtliga beställningar i samma system, ni kan enkelt välja vilka artiklar och artikelgrupper som ska vara under respektive e-butik.

Det kanske också är så att er återförsäljare vill ha sina färger och sin logotyp på när de loggar in? Oavsett så har vi lösningen!

 

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår